Choco lite o modalitate de a o figură frumoasă, fără excesul de greutate

Carbohidrati restricție subliniind recenzii obezitate tratamentul de o varietate mare de servicii medicale și populare recomandări accent. Una dintre cele mai cunoscute dintre acestea, un cardiolog american, Atkins locul de muncă, care în 1960 a început să se ocupe cu acest lucru și prima ei carte în .

Choco Lite prospect, functioneaza

Choco Lite prospect, functioneaza

Principii de tratament ale obezității carbohidrati retragerea Choco Lite prospect  fundamentale, care este fie restrictie de calorii, fără grăsimi și proteine în discreționare de consum pot fi puse în aplicare. Aceste opinii au început să-și corpul în formă de glicogen, numai anumită cantitate de carbohidrati pot fi stocate și, deci, procesele metabolice,  ChocoLite prospect care, la pornire, care stocarea de grasime in arderea grasimilor.

Rapid absorbite de carbohidrati rapid nivelul prospect de glucoză din sânge crește și secreția de insulină, care începe procesul de stocare a grasimilor. Dieta Atkins faza de introducere de zi cu zi 20 de grame carlys voice (2 uncii) de carbohidrati sunt permise, mai ales salate, legume, sub forma de proteine și grăsimi, fără a se limita prospect la, introducerea unor primele două săptămâni sub 3-5 kg în greutate de reducere.

Cea de-a doua – așa-numitul curs de pierdere în greutate – faza de expansiune moderată, glucide, consumul săptămânal de 5 grame, Choco Lite functioneaza nu absoarbe rapid carbohidrati, atunci acest
În cea de-a treia faza, saptamana 10 de grame poate fi, de asemenea, a crescut. Creșterea în timp sunt sfătuiți să crească până când se oprește pierderea în greutate și de a ajunge la așa-numitul optim de carbohidrați nivel, care este de obicei de 50 sau 60 de grame, choco lite de slabit dar, uneori, doar 90-100 de grame de apropiere.

Un element important în dieta în a atinge greutatea corporală de întreținere, în care pe termen lung consumul de carbohidrați procentuale din totalul chocolite de slabit de energie până la 25% din turiștii. Avantajul acestei metode este relativ rapide care au loc -parțial pierderea de apă cu – pierdere în greutate, și nu este de a fi de grăsime ingrediente sau proteine-restricție să dețină, astfel încât, în principiu relativă senzație de sațietate poate fi menținută.

Pierderea poftei de mâncare, de asemenea, ajută la 60 g pe zi consumul de carbohidrați în timpul organizării de anumite “megsavanyodása”, ingrediente cetoza este creat, acetona apare în respirație, care compușii dieta în timpul unui simplu test cu urina poate fi, de asemenea, detectate. Acetona va strica gustul și reduce pofta de mancare.

Choco Lite forum pareri

Choco Lite forum pareri

Dezavantaje Aceasta, cu toate acestea, dezavantaje, Choco Lite pareri de asemenea, pot să apară, respiratie neplacuta. Aportul de grăsimi o creștere nelimitată a ridica semnificativ colesterolul, care este inima si boli vasculare în primul rând de ordin factor de risc. Aportul de proteine creștere excesivă în insuficiența renală ChocoLite pareri este contraindicată. Acest lucru poate crește de calciu în intestin care predispun poate csontritkulásra.

Dieta Atkins jurul valorii de aceea, o mulțime de dezbatere, ChocoLite pareri nu numai în mass-media, dar forumurile medicale. Este interesant faptul că două grupului de lucru, recent, s-a angajat să dovedească faptul că dieta saraca in grasimi este mai eficientă dieta Atkins. Rezultatele unuia dintre cele mai populare reviste medicale Choco Lite forum (New England Journal of Medicine) a declarat în 2003. În mod surprinzător, două studii, de la 3 la 6 luni la dieta Atkins a avut în mod clar rezultate mai bune.

Rezultate O jumătate de an, Atkins-dieta de o medie de 6 la 10 kg greutate corporală, reducerea în care este o medie de 4 kg-al a fost mai eficace decât ChocoLite forum dieta saraca in grasimi. În același timp, dieta Atkins cu o mai favorabile de dezvoltare au fost de glucoză din sânge și sânge lipide rezultate. Diferența de 1 an s-a menținut, forum dar nu a mai fost semnificativ statistic valoarea.
Dieta South Beach ChocoLite comentarii În Statele Unite ale forum americii răspândit la altul, Agatston numele forum cardiolog, realizat forum pareri de “dieta South Beach” pareri pro si contra  (pronunțat: szau plajă) titlul în 2003, comentarii  a lansat o carte în metodele descrise, atkins similare la faze similare și comentarii structura.

ChocoLite pret

ChocoLite pret

Două lucruri diferite: pe de o parte, de a interzice nesănătoase, consumul de grasimi saturate, dar preferat de grăsimi nesaturate, în timp ce, pe de altă parte, dieta South Beach nu este necesar să grarnmokat să-ți numeri consumul de carbohidrați, Choco Lite pret numai absorbit lent, așa-numitul indice glicemic scazut de carbohidrati ar trebui să fie de preferat.Din punct de vedere medical nefondate și justificate dieta

Tratamentul obezității în lume, în două zone, două niveluri de concurență în dieta ta. Cel mai mare public fiscale canale de telecomunicații, diverse publicații, cărți, în care dieta mii de oameni sunt concurente, în majoritatea timpului singur a salvat dieta sunt a se proclama. Melodia de imprimat operatorii de publicitate, ChocoLite pret mi s-a spus că fiecare dieta au încercat, fără rezultat, până când în cele din urmă au găsit – anunțul dvs. a fost real.

Pastile periculoase Pastilele și numai glandei choco lite pret in farmacii tiroide-eșecul de medici angajați de hormon tiroidian – tiroxina – e, care, în sine este energia livrată la pierderea de grăsime -se îmbunătățește. Hormoni tiroidieni, dar metabolismul normal nu poate fi dat, deoarece nu există efecte secundare grave, în special cardiace și vasculare plângeri pot provoca.

St. Imre Spital de Lipide, secțiune de program de pierdere în greutate participant pacienți, majoritatea celor vândute (un pacient 101 kg la un an, pret catena multe de la 40 la 60 kg), care dezvoltă un laborator ascuns tiroide eșec, noi am fost capabil să arate, și hormoni tiroidieni administrare cu “arderea grasimilor lor” îmbunătățită, desigur, un prim control medical.

Choco Lite in farmacii, contraindicatii

Choco Lite in farmacii, contraindicatii

Comună dieta Publicitate ca să ne întâlnim în împărțită dieta, care nu cred că ar putea fi proteine, grasimi, carbohidrati sau în același timp consumă, pentru că m-am îngrășat. Orice investigație științifică nu s-a dovedit acest lucru. Choco Lite in farmacii  Realizate greutate corporală de reducere a aportului de calorii reducere poate fi explicat. Un profesionist 1200 kcal si dieta, cel puțin în același mod în care puteți pierde ChocoLite in farmacii în greutate, cum ar fi de aproximativ 1200 kcal-prin care conțin așa-numitul corp de control. Desigur, ambele dintre ele mult mai mult decât atunci când pe zi 3000 kcal deasupra alimente consumate anterior.

Ea poate fi separată de motivație, dacă este ceva în zeci de mii de a emite un “leac miraculos”, apoi rulează banii, după involuntar face dieta cu tine, și, temporar, pierde în greutate, până descris anterior efect yo-yo, sau până unanim dieta. se gaseste in farmacii
Din punct de vedere medical stabilit dieta caracteristici

Traficul în mai multe mii de dieta printre cei care au o baza stiintifica, compilate, și diferite diete, comparativ cu, medicale, de studii de nutritie au fost testate și rezultatele lor profesionale, forumuri, congrese, profesionale și peer-revizuite de servicii, contraindicatii inclusiv de specialitate reviste pe tine, și-ți spun, mai devreme sau mai târziu, contraindicatii au fost adăugate la dieta tratamente oficial arsenal.
NU justificate din punct de vedere medical dieta

Choco Lite Romania – original, plafar, catena

Choco Lite Romania - original, plafar, catena

Din păcate, marea majoritate, plafar cu toate acestea, acest lucru nici măcar nu încerca. În plus, dieta este o bună parte din acesta poate Choco Lite romania fi a pierde in greutate-pe termen lung, este extrem de îndoielnic aportul de calorii prin reducerea dieta ChocoLite romania orice “masca” poate duce la pierderea în greutate corporală, Choco Lite catena chiar dacă este complet neprofesional, neștiințifică teorii construite în jurul ei.

Dieta o parte dintr-o unilateral, care este, de obicei, doar pe termen scurt pierderea in greutate pentru a le face potrivite. În mare parte, sunt bazate pe, ChocoLite catena că, dacă un nutrient fel de avantaj în dieta și alții de ea, atunci alimentele recomandate pentru un timp după saturație de sentiment, și chiar a căutat să-l pot duce, site oficial deci aportul alimentar scade. Pe de altă parte, în credința că au fost puse împreună, romania că unii oameni cred că numai de carbohidrati, alții cred că e doar grasimile ingrasa,  romania deci, va fi pentru a obține un rezultat.

Nici unul dintre ei un medic sau specialist comanda nutritie pune împreună, dar un fel de interes de afaceri (de exemplu, un produs pentru a vinde) chocolite comanda sunt introduse pe piață. Cu aceste “diete” de pe site-ul nostru pentru detalii nu ne pasă,  original (mai multă publicitate pentru ei în publicitate,  original diverse publicații și internet).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *