Consumul de alcool poate avea un impact negativ asupra generală sănătatea mentală și fizică

Desigur, stai cu prietenii, pentru a sărbători o zi de naștere sau o petrecere nedovedete de imaginat fără câteva pahare de alcool. Cu toate acestea, dacă aveți de gând să renunțe la alcool pentru totdeauna, poate, decizia, va uimitoare efecte durabile sobrietate. Afectează în mod semnificativ de familie și viața socială. Alcoolul funcționează la fel ca unele medicamente.Un om dă un fals sentiment de sebejistoty.

Provoacă sentimente de emoție și în același timp elimină de blocare și de alarmă.

Pe termen lung, abuzul de alcool distruge ficatul, creierul, nervii și inima și contribuie la formarea unor tipuri de cancer, cum ar fi cancerul de ficat, de sân, pancreas, gurii, limbii, faringelui, laringelui și esofagului. La multi fumatori apare, de asemenea, nevratnému de deteriorare a funcției de gândire. Un consum frecvent de alcool, de Provoacă sentimente de emoție și în același timp elimină de blocare și de alarmăasemenea, crește riscul de a dezvolta depresie, atacuri de panica, tulburari de anxietate și diverse tulburări de comportament. http://jump-complex.info/

“Renunțarea la alcool poate fi dificil, dar beneficiile merită efortul”, spune dr. Damon Раскинем din Los Angeles, care este specializat în tratarea diferitelor dependențe. Doctor Раскинем recomanda, pentru a vă oferi o pauza de la alcool, ar trebui să fie doar în câteva săptămâni, mai ales dacă ați băut mai mult decât recomandat limita de zi cu zi.

Limita zilnică a consumului de alcool pentru bărbați de la două până la patru unități de alcool, iar la femei de la unu la trei unități. Dacă beți în zi mai mult de cinci unități, serios hazardujete cu sănătatea ta. O unitate corespunde aproximativ un manechin de vodca, 1 dal de vin sau mici și strălucitoare 10° bere.

Doctor Раскинем, de asemenea, a menționat că pentru a reduce consumul de alcool ar trebui să – indiferent de cât de mult în ziua de beți, de asemenea, în cazul în care bea tot, că într-un fel afectează dvs. personale sau în relațiile de muncă.

Citiți ceea ce vă puteți aștepta ca pe termen lung, atunci când utilizatorul renunță la alcool.

Este adevărat că, din cauza consumului de alcool adormi mai repede, dar un profesionist studiile arată că consumul de alcool înainte de culcare încălcat în mod grav calitatea somnului.

Medicul-șef al Clinicii adiktologie Universală факультетской spital din Praga Petru Popov a spus că alcoolul (etylalkohol) încalcă așa-numita normală de apnee de arhitectura fiziologic de somn, atunci când Citiți ceea ce vă puteți aștepta ca pe termen lung, atunci când utilizatorul renunță la alcool.alternează faza somnului rem (Rapid Eye Movement, rapid eye movement) a somnului, atunci când ni se pare de vis, și profund, Non-REM. Influența sedativního influenta alcoolului etilic are loc în prima fază, pentru a provoca declinul general, rapidă avans și superioritatea Non-REM. În ea apare mai întâi și-a exprimat de relaxare a mușchilor, după care apoi pot apărea, dimpotrivă, spasme musculare și de blocare a mușchilor. În a doua fază de somn, ei, dimpotrivă, apar inhibată de faza de somn rapid, care, dar superficial și a persoanelor cu el trezește mai ușor.

“Alcoolul este, de asemenea, funcționează močopudně, deoarece inhibarea secreției de vasopresina (adiuretin, ADH) cu creier. Ceea ce duce la deshidratare rapidă la eliminarea apei din organism, consolidarea educației de urina de la rinichi și nevoia de urinare, care, de asemenea, cauzele frecvente de trezire, chiar și pe timp de noapte sau o versiune anterioară, apel de trezire”. Toate acestea, ulterior, provoacă un sentiment de deficiențe de relaxare, o persoană se trezește obosit, deshidratat, cu dureri de cap, și, uneori, și de mușchi. Dacă sub influența pe termen lung nemírné consumul de alcool (în special, lipsa somnului rem) de multe ori se repetă, apare cronică spánkovým tulburări, și, prin urmare, pot apărea și sindromul de oboseală cronică, tulburări de starea de spirit și memorie”, spune dr. Popov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *