De unde vine durerea de spate și cum să facă față cu ea?

Când arde cu privire la gratar sau řízněte pentru degete, în primul rând, este vorba despre așa-numita durere acută, astfel de durere, care va trece în curând. Cel mai bine este pur și simplu patch-uri, suc de aloe vera, materialelor pentru pansamente, antiseptice, Și așa… te poate durea un dinte sau o parte a corpului dupa operatie. Mai rău, atunci când au început să lucreze la așa-numitele dureri cronice. Ea ține cu dinții și cu unghiile de mai multe luni, iar de multe ori-și de ani, și imediat nu vrea să se retragă de mult timp, chiar și după eliminarea cauzei. Tipic pentru ea dureri de spate, articulare sau dureri însoțite de cancer.

Acest tip de durere, medicii folosesc mai multe tipuri și metode de tratament.

Acest tip de durere, medicii folosesc mai multe tipuri și metode de tratament.“Coloana vertebrală trebuie să fie o analiză detaliată și evaluarea istoriei medicale, cât și předchorobí“, explică profesor Gheorghe Cozac. Aceasta, cu toate acestea, poate fi dificil, mai ales în cazurile în care durerea cronică durează de mai mulți ani, și pacientul a murit din cauza unei supradoze de mai mulți experți, a avut loc o mulțime de cercetare, a absolvit mai multe metode de tratament, și totuși durerea lui continuă.

“Anume în aceste cazuri, de obicei, terapia svízelná și necesită o abordare multidisciplinară. În unele cazuri, și anume, de la dureri cronice pe durata stării participă mai mulți factori, care sunt numite termenul bio-psiho-socială,” – recunoaște dr. Kozak.

Cel mai adesea, la locurile de muncă a trata durerea de a coopera algeziologové cu reabilitarea specialiști, anesteziology, neurology, radiology, ortopezi și multe alte discipline.

Trebuie, de asemenea, o cooperare strânsă cu un psiholog și un psihiatru.

Trebuie, de asemenea, o cooperare strânsă cu un psiholog și un psihiatruNumărul lor, cel puțin, nu pentru oameni, pentru a reprezenta o amenințare, expunerea prelungită la alte organisme, dar până în prezent nu este cunoscut. Că ar fi fost un pește imediat imun la durere și a noastră cârlig sau o bucată de va lua în calitate de divertisment pentru copii cu jucarie de la o durere de dinți? Deși, poate, se pare că situația zlehčuji, dimpotrivă. Cehii, aplicarea de medicamente pe bază de rețetă și fără el) machři, în clasamentul mondial noastre pilulkáře abate asupra, poate, doar noștri, care bea bere. Dar cât de mult ți-leac pentru durere?

Durerea cronica de multe ori provoacă modificări psihice, în special de depresie, dar există și consecințe în viața personală și profesională. Toți acești factori sunt dornici de medici în tratarea ia în considerare. În unele cazuri, este suficient pentru a îmbunătăți starea de psychoterapeutická tratament, sau necesitatea de a implementa antidepresive și anticonvulsivante, care ajuta la tratarea unor astfel de simptome de dureri cronice, în plus, îmbunătățește acțiunea de analgezice. Chiar obstřiky sau a sistemului nervos de blocare.

Analgezice și marijuana, ca o cale de ieșire din o situație de urgență?

În timp ce mulți pacienți obișnuiți de zi cu zi “zobání” analgezice, alții recurg la alt tratament. În special, în ultimii ani, la noi a devenit cea mai mare “šlágrem” tratamentul canabinoizi (popular numit marijuana), deși în multe țări din Europa, este parte din tratamentul bolilor deja pe parcursul a mai multor ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *