Eco Slim pret ce te așteaptă când te oprești consumul de alcool

Eco Slim pret Dacă încetați să bea alcool, poate, peste un timp převalovat dintr-o parte în alta, înainte de a vă reuși să adorm, iar somnul va fi mai revigorant și în ziua următoare va fi mult mai luminos și odihnit. Doctor Раскинем de asemenea, el a subliniat că un somn bun va ajuta la îmbunătățirea starea de spirit, concentrarea și performanța mentală.

Eco Slim pret convinge pe tine la un stil de viață sănătos

Eco Slim pretCel mai probabil, acest lucru este pentru tine nu sunt noi și neașteptate Eco Slim pret concluzii, dar un studiu publicat în revista American Journal of Clinical Nutrition a arătat că alcoolul este una dintre cele mai mari spouštěčů mancatul in exces. În studiul lor, oamenii de stiinta de la locul de muncă zkoumaným persoanelor alkoholovou insiste, care corespundea aproximativ două alcoolice produse. Participantii la studiu, care aveau în sânge alcool, mai târziu, a mâncat cu 30% mai multă mâncare decât de oameni, care au fost injectate intravenos soluție salină. Chiar și o mică doză de alcool provoacă apetit mai mare.

După cum a explicat dr. Popov, alcoolul stimulează pofta de mâncare datorită efectelor asupra centre din creier, care reglementează un sentiment de sațietate sau de foame, afectează, de asemenea, anumiti hormoni, care în acest caz se aplică (de exemplu, insulina, ghrelin, leptina).

“Băuturile alcoolice conțin, de asemenea, o mare cantitate de energie (așa-numitele calorii goale), și, în același timp, alcoolul distruge ficatul. Acest lucru duce la o mai rapidă acumularea de grăsime în ficat și mai sus steatóze (“cartita” de ficat), reduce funcționalitatea lor și riscul de dezvoltare a hepatitei cronice și a cirozei hepatice. În același timp, se generala de acumularea de țesut adipos în organism, și cu conectorii de risc (obezitatea, ateroscleroza, infarct miocardic etc.)” – a avertizat medicul-șef al Popov.

Eco Slim pret veți dori mai mult dulce

Aceasta este una dintre puținele efecte negative care pot apărea, atunci când a decis să nu mai bea alcool. După con
sumul de zahăr în creier iese în evidență un număr mare de substanță chimică numită dopamină. Același lucru se întâmplă și cu consumul dEco Slim prete alcool sau de droguri. Dopamina provoacă frumoase pentru slastné sentimente, relaxeaza si calmeaza. Dorința de dopamina, acest lucru, desigur, duce la o dorinta de zahăr sau de droguri.

În opinia doctorului Raskina foarte probabil, că atunci când dai la o substanță care provoacă un aflux de acest “substanțe fericirii” din creier, și veți încerca să ajungă la sentimente de bucurie un consum de feluri de mâncare dulci sau bauturi.

Dacă sunteți încercarea de a pierde câteva kilograme în plus, încercați pentru a elimina complet de alcool. Consumul de alcool este záludným urmare, crește aportul zilnic de calorii, fără tine, acest lucru poate fi. Mai ales cocktail-uri, care, în afară de alcool conțin o mulțime de zahăr, pot duce la faptul că în curând vei avea probleme dopnout fusta. Alcoolul conține așa-numitele calorii goale, care nu au pentru organism, nu are valoare, dar, desigur, contribuie la creșterea masei corporale.

Știați că, de exemplu, în 0,5 litri de bere în valoare de 200 de kcal, ceea ce corespunde la o koblize cu gem? Manechin de vodca conține aproximativ 100 de calorii, și așa 1,5 de vin alb are 105 kcal. Din aceasta rezultă că dacă încetați să bea alcool, și nu va fi, în același timp, se transformă deserturi dulci, poate fără prea mult efort de a pierde in greutate.

Pielea este curata, După rozjařeném o petrecere, în cazul în care orice fel de bautura curgea un jet, vei observa că pielea ta nu arata deloc de dorit. Alcoolul este într-adevăr într-o mare măsură, contribuie la uscarea pielii. Așa cum am mai spus medicul Popov, alcoolul actioneaza močopudně, deoarece inhibarea secreției de Eco Slim pret vasopresina (adiuretin, ADH) cu creier. Ceea ce duce la deshidratare rapidă la eliminarea apei din organism și nevoia de a urina.

Doctor Раскинем a subliniat că, urinare frecventă duce la deshidratare, și, desigur, de piele. În urma vysušená piele. La doar câteva zile după întreruperea administrării de alcool veți simți schimbări pozitive la nivelul pielii, care devine mai hidratata. În opinia doctorului Raskina, de asemenea, se poate conta pe îmbunătățirea altor probleme ale pielii, cum ar fi roșeață pe obraji și în jurul nasului, matreata, eczeme sau acnee rozacee.

Riscul de cancer scade Potrivit National Cancer Institute, consumul de alcool este asociat cu un risc crescut de dezvoltare a cancerului bucal, de ficat, de colon și de rect. Și acest risc crește odată cu creșterea consumului de alcool. Pe de altă parte, unele studii arată că un consum moderat de alcool poate reduce riscul bolilor sistemului cardiovascular și diabet zaharat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *